Pagina's

donderdag 20 januari 2022

Meergranensandwich met kruidenomelet

 

  • 3 eieren
  • 2 eetl. melk
  • 50 gr. geitenkaas, geraspt
  • 2 takjes basilicum, fijngehakt
  • 10 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • 1 eetl. boter
  • 4 sneetjes meergranenbrood
  • 50 gr. kropsla of gemengde sla
  • 2 geroosterde paprika's (pot), in repen

Begin met de omelet. Hak hiervoor de basilicum en bieslook fijn. Klop de eieren los met melk, kaas, kruiden en zout en versgemalen peper naar smaak. Verhit de vloeibare margarine in een kleine koekenpan, schenk het eimengsel erin en laat het ei op matig hoog vuur stollen tot een mooie omelet. Snijd 2 geroosterde paprika’s uit pot in repen. Bestrijk de sneetjes brood dun met halvarine/margarine en leg ze op 2 borden. Verdeel de sla erover. Snijd de omelet in 8 punten en leg ze op de sneetjes brood. Verdeel de paprika erover en garneer met de reepjes basilicum.

Bron: Voorlichtingsbureau Brood

Populaire recepten