- 250 g woknoedels, gekookt
- 200 g broccoli of bimi
- 1 stronk paksoi
- 250 g sugarsnaps
- 3 lente-ui
- handje koriander
Woksaus:
- 4 teentjes knoflook, geperst
- 2 gemberbolletjes, fijngesnipperd
- 6 eetl. ketjap manis
- 2 eetl. gembersiroop
- 1 eetl. sesamolie
- 1 eetl. sambal
- sap van 1/2 limoen
Meng alle ingrediënten voor de woksaus in een kommetje. Verhit een flinke scheut olie in de wok. Doe de bimi, sugarsnaps en paksoistelen erin en roerbak 4 min. Schep dan de paksoibladeren erdoor. Voeg de uitgelekte noedels en de woksaus toe. Schep goed door elkaar en verwarm al omscheppend. Serveer met lente-ui en koriander erover.
Variatie: sesamzaadjes, pinda's, cashewnoten, peultjes
Bron: Karin Luiten, Vega