- 250 g broccoli, in kleine roosjes
- 200 g mais uit potje, uitgelekt
- 200 g quinoa
- 1 rode paprika, in kleine stukjes
- 1 kleine ui, in dunne reepjes
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 eetl. citroensap
- 2 theel. grove mosterd
- olijfolie
- zout & peper
Breng de quinoa met 240 ml water aan de kook in een kleine pan op hoog vuur. Zet het vuur laag, doe het deksel erop en laat sudderen tot de quinoa gaar is en het water is geabsorbeerd, ca. 15 tot 20 minuten. Hussel de gekookte quinoa, broccoli, mais, paprika, ui en knoflook door elkaar. Meng het citroensap, de mosterd en olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met zoete-aardappelkroketjes of een lekkere worst van Brandt & Levie
Bron: Lekker (W)eten, Ekoplaza