- 1 spitskool, in dunne repen
- 2 paprika's, in blokjes
- 2 uien, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 350 gr. gehakt
- aardappelpuree
- 0,5 liter water
- 1 bouillonblokje
- nootmuskaat
- paar eetl. olie
- geraspte kaas
Fruit de gesnipperde ui in de olie in een koekenpan.Voeg knoflook en paprika toe. Laat bakken tot de uien glazig zijn. Zet apart. Bak het gehakt rul in de koekenpan. Voeg daarna de gebakken ui en paprika aan het gehakt toe. Warm even door. Giet de spitskool af en doe deze in de ovenschaal. Strooi wat nootmuskaat op de spitskool. Leg het gehaktmengsel op de spitskool. Dek af met aardappelpuree (zelfgemaakt). Strooi geraspte kaas over de aardappelpuree.
Bak de ovenschotel in ongeveer 30 minuten op 180 °C bruin.
Bron: Vitatas