Bron: Boodschappen
Vruchtensangria
Breng 1,5 dl. rode wijn langzaam tegen de kook aan met de specerijen en de vanillesuiker. Laat 10 min. zachtjes trekken. Zeef de wijn en laat 1 uur afkoelen. Voeg de rest van de wijn, het sinaasappelsap en het fruit toe en zet tot gebruik in de koelkast. Verdeel over 4 grote glazen en vul de glazen verder met bronwater. Serveer met een ijsblokje.
- 3 dl. rode wijn
- 2 kruidnagels
- 1/2 kaneelstokje
- 1/2 zakje vanillesuiker
- 1,5 dl. vers sinaasappelsap
- 1 sinaasappel, geschild, in stukjes
- 2 kiwi's, in stukjes
- 1 appel, in stukjes
- 4 dl. koolzuurhoudend water
- 4 ijsblokjes
Breng 1,5 dl. rode wijn langzaam tegen de kook aan met de specerijen en de vanillesuiker. Laat 10 min. zachtjes trekken. Zeef de wijn en laat 1 uur afkoelen. Voeg de rest van de wijn, het sinaasappelsap en het fruit toe en zet tot gebruik in de koelkast. Verdeel over 4 grote glazen en vul de glazen verder met bronwater. Serveer met een ijsblokje.