- 350 gr. gekookte couscous
- 175 gr. gedroogde abrikozen, in reepjes
- 1 bosje bieslook, fijngesneden
- 2 eetl. ongezoet kokos
- 1 theel. gemalen kaneel
- zout en peper
- fijngehakte munt, ter garnering
Dressing:
- 1 eetl. olijfolie
- 2 eetl. ongezoet sinaasappelsap
- 1/2 theel. geraspte sinaasappelschil
- 1 theel. grove mosterd
- 1 theel. honing
- 2 eetl. fijngehakte munt
Meng de abrikozen, bieslook, kokos en de kaneel door de (afgekoelde) couscous. Voeg zout en peper toe. Meng alle ingrediënten voor de dressing en voeg zout en peper toe. Schep de dressing over de couscous en roer goed. Zet de kom 1 uur afgedekt in de koelkast. Serveer de couscoussalade met fijngehakte munt.
Eventueel kun je nog geroosterde amandelen, pistachenootjes, rozijnen toevoegen.