Pagina's

vrijdag 2 september 2022

Pintxos met geroosterde paprika

 











  • 30 gram walnoten
  • 3 takjes platte peterselie, fijngehakt
  • klein teentje knoflook, geperst
  • 1 stokbrood
  • 2 eetl. olijfolie 
  • 1 pot geroosterde paprika, in reepjes
  • 200 gram feta, in blokjes

Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak in een keukenmachine de peterselie, walnoten en knoflook tot een grove crumble. Breng op smaak met zout en peper. Snijd het brood in plakken en bestrijk met olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan. Leg een reep geroosterde paprika op een plak ciabatta. Leg een blokje feta erop en steek vast met een prikker. Bestrooi met de walnotencrumble.

Bron: Boodschappen

Populaire recepten