Pagina's

vrijdag 28 oktober 2022

Knoflookbrood




















  • 1 stokbrood
  • 125 gr. zachte roomboter
  • 2-3 tenen knoflook, geperst
  • bosje verse koriander, fijngesneden
  • 1 rode Spaanse peper, zaadjes verwijderd en fijngesneden
  • 1 eetl. citroensap
  • raspsel van 1 citroen
  • zout en peper

Verwarm de oven voor tot 180 graden. Snijd het stokbrood schuin in en snijd het niet helemaal door. Meng alle overige ingrediënten en smeer dit mengsel in de inkervingen. Omwikkel het brood met alufolie en bak het 10 min. tot de gesmolten boter in het brood is getrokken. Schakel de oventemperatuur omhoog tot 200 graden, vouw de folie open en bak nog 5 minuten. Serveer direct.

Lekker bij soep of gewoon bij de borrel.

Bron: Sarah Raven

Populaire recepten