Pagina's

vrijdag 3 juni 2016

Kaasrolletjes













  • 250 gr. roomkaas naturel (bijv. mascarpone) losgeroerd
  • 250 gr. jonge kaas, in plakken
  • paprika- of kerriepoeder
Vulling:
  • zoetzure augurkjes, rode paprika
  • fijngehakte groene kruiden, knoflook
  • plakjes vleeswaren, mosterd
  • zongedroogde tomaatjes, basilicum
  • geroosterde walnoten, grof gehakt
  • jalapeños, fijngesneden

Roer een vulling door de roomkaas en breng op smaak met paprika- of kerriepoeder, peper en zout. Smeer met een lepel een deel van de roomkaas over de kaasplakken. Rol losjes op, zodat de vulling er niet wordt uitgedrukt. Verpak de plakken in vershoudfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd vlak voor het serveren in rolletjes van 1/2 cm en leg ze op een schaal. Bestrooi eventueel nog met wat verse kruiden.

Bron: Boodschappen

Populaire recepten